20


Voorwaarden:

De workshop die wij organiseren zijn te boeken via onze webwinkel of u kunt u aanmelden in onze fysieke winkel. De prijzen van de workshops zijn inclusief de materialen, koffie/thee en iets lekkers. Bij dagworkshops zullen wij ook de lunch verzorgen, dit staat dan vermeld bij de betreffende workshops.

Zelf dient u voor de basismaterialen en basisgereedschappen te zorgen. U ontvangt ca 3/4 werkdagen voor de workshop nog een email met de laatste informatie en de materialen die u dient mee te nemen.

De kosten voor de workshops dienen vooruit betaald te worden. Inschrijvingen voor de workshops worden pas definitief op het moment dat de betaling bij ons is bijgeschreven.

Annuleren voor een workshop is tot 3 weken voor de workshop zonder kosten mogelijk. Het workshopgeld wordt dan volledig teruggeboekt. Bij annuleringen tussen 3 tot 2 weken voor de startdatum wordt maximaal 50% van het workshopgeld terugbetaald. Bij annuleringen 2 weken voor de workshop wordt geen geld terugbetaald.

Wij verzenden géén workshoppakketten aangezien wij de beschrijvingen van de workshops niet prijsgeven. Deze zijn exclusief voor de deelnemers die de workshops bij ons in de winkel volgen. Ook bij sommige workshops zoals kleurtechnieken is het niet mogelijk de materialen op te sturen.

U kunt eventueel zelf onderling een vervanging zoeken voor uw workshopplek, dit dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop bij ons bekend te zijn gemaakt.


** Na afloop van de workshop kunnen de workshopdeelnemers met 10% korting shoppen in de winkel. Niet geldig op (stans)machines, boeken/tijdschriften en reeds afgeprijsde artikeln. Niet geldig icm andere acties/aanbiedingen **