ONLINE Workshop - Mixed Media Art Journal Pagina met Reanna - Zaterdag 6 februari

€ 5.00
WS-ON-06/02

ONLINE WORKSHOP mixed media art journal pagina

 

Vind jij het leuk om eens stap voor stap rustig met mij (Reanna van Haren) mee te doen om een leuke mixed media art journal pagina te maken? Op zaterdag 6 februari a.s. ga ik in een besloten Faceboekgroep live om een online workshop te geven. We starten om 10.30 uur en in principe kunnen we rond 12.30 uur klaar zijn (mocht het uitlopen, dan is dat wat mij betreft prima).
Deze workshop is sowieso geschikt voor beginners, maar ook als je al meer ervaring hebt met mixed media kun je prima meedoen. De online workshop kost 5 euro en je werkt verder met je eigen materialen. Na betaling word je toegevoegd aan de besloten Faceboekgroep. Wat de materialen betreft, kun je zelf kiezen of je meedoet met waterverf of acrylverf (ik laat beide opties zien). Ook kun je je eigen kleuren, stencil, stempel e.d. kiezen. Dit is de basis materialenlijst:


* Mixed Media of stevig aquarelpapier (Of een Art Journal)

* Mask Stencils

* Modelling Paste / Structuurpasta

* Paletmes / Spatel

* Achtergrondstempel (STAMPJMA01)

* Inkt voor achtergrondstempel (Versafine Clair Morning Mist)


Nu even opletten; doe jij mee met waterverf? Dan heb jij waterverf nodig (liefst 2 tinten van de kleur die je wilt) en gesso die geschikt is voor waterverf. In dit geval is dat de watercolor ground van Daniël Smith.
Doe jij mee met acrylverf? Dan heb je natuurlijk de verf nodig en dan kun je reguliere witte gesso gebruiken (als je het hebt, zet dan ook transparante gesso klaar)

* Spraybottle

* Embossingpoeder en Versamark inkt

* Heattool

* Dikke kwast

* Accentstempels (StAMPSL503)

* Inkt voor accentstempels (Versafine Clair Nocturne)

* Plaatjes / stansjes etc ter decoratie

* Lijm, keukenpapier, babydoekjes etc.


Deze workshop wordt op zaterdag 6 februari LIVE in de groep gegeven, maar de workshop blijft daarna in de groep staan. Kun je zaterdag 6 februari niet gelijk meedoen? Dan is dit geen enkel probleem.
De workshop kan op eigen tijd gevolgd worden.

Aantal
Deel dit product