Graag willen wij iedereen uitnodigen om op zaterdag 5 oktober naar onze winkel te komen. Wij hebben dan weer een gezellige grote demodag gepland in onze winkel. Deze dag hopen wij jullie heel veel productinformatie te kunnen geven en ook veel inspiratie te bezorgen.

 

Kom jij ook gezellig langs? De demodag is van 10.30 - 16.00 uur.

 

Let op: de demodag wordt op onze bovenverdieping gegeven. Er is een traplift aanwezig.
(Het maximale belastbare gewicht voor de traplift is 120 kg)

 

Wij gaan ook weer een leuke Goodybag regelen. Hiervoor geldt op = op.

 

 

Wat is er deze dag allemaal te doen? Op bovenstaande flyer staat alles kort uitgelegd, hieronder willen wij iets meer informatie vertellen.

 

* Jenine Siemerink

Vol trots zal Jenine Siemerink zelf ook aanwezig zijn om haar nieuwste Jenine's Mindful Art Collectie te lanceren. Deze lijn zal vanaf die dag in elke hobbywinkel te verkrijgen zijn, maar wij zullen de lancering in eigen winkel doen.

Wegens gezondheidsredenen zal Jenine alleen aanwezig zijn tussen 11.00 - 13.00 uur & 14.30 - 15.30 uur.

 

* Marlene van Niekerk

Wij zijn ontzettend blij dat Marlene van Niekerk in onze winkel een demo wil komen geven. Zij zal haar eigen Art by Marlene Collectie aan jullie laten zien. Uiteraard zal ze van haar allernieuwste 3.0 Collectie ook veel voorbeelden laten zien.

 

* Marianne Swijnenburg

Net als de vorige demodag zal ook Marianne Swijnenburg deze keer weer aanwezig zijn om de producten van Crafter's Companion te promoten. Marianne zal jullie o.a. gaan inspireren met de prachtige nieuwe Enchanted Christmas lijn, de Harmony stempelinkten en de nieuwe basistools van Crafter's Companion. Het beloofd een mooie presentatie te worden.

 

*Ilse Kleijer

Ons eigen designteam / live team lid Ilse Kleijer mag natuurlijk niet ontbreken op dit feestje. Ilse heeft een hele eigen stijl ontwikkelt met de Planners & de Watercolors. Deze dag zal Ilse jullie inspireren met diverse Watercolor technieken, haar eigen stempels uit de AB Studio Collectie en nog veel meer leuks.
Ook kun je die dag de nieuwste Watercolors van Daniel Smith aan haar tafel vinden.

 

* Charlene van der Vorst

Ook Charlene van der Vorst is inmiddels een bekende in hobbyland en ook in onze winkel van de workshops. Charlene zal deze dag haar nieuwste stempels gaan promoten die zij speciaal voor Elizabeth Craft Design heeft ontworpen. Deze zal ze gaan verwerken in de mooie ECD Planners. Wil jij weten hoe je zo'n pagina mooi op kunt bouwen? Kijk dan zeker even bij haar demo. 

 

* Cindy Wille

Ook Mixed Media mag natuurlijk niet ontbreken op dit leuke feestje. En wie kan dit beter dan onze eigen Cindy Wille? Inmiddels is zij ook gepromoveerd tot designteam lid bij Finnabair. Deze dag zal Cindy dus ook allerlei prachtige producten en mediums van Finnabair aan jullie laten zien. 

Tevens zal Cindy ook aan de slag gaan met de Amazing Casting Resin om te laten zien hoe makkelijk je met dit medium je eigen resin figuurtjes kunt maken en hoe je deze ook weer op kleur kunt brengen.

 

* Janet Blaauw

Ook onze eigen Janet Blaauw gaat jullie deze dag weer allerlei leuke dingen laten zien. Janet is inmiddels helemaal bekend van haar prachtige Alcohol inkt / Lavinia kaarten. Dit hebben wij uiteraard al eens in de LIVE uitzendingen laten zien, maar hoe fijn is het om dingen soms eens in het echt te zien?

Grijp dan nu je kans en kijk bij Janet hoe zij deze mooie Alcohol inkt creaties maakt.

 

* Lisanne Geerdink

Lisanne Geerdink is deze dag aanwezig om jullie allerlei leuke creaties te laten zien met de Distress Oxide inkten. Om de Oxide inkten aan te brengen zal zij gaan werken met de fijne Blending Brushes. Wil je deze zelf even testen? Dan kan dat uiteraard ook.
Tevens gaat Lisanne aan de slag met allerlei leuke producten van Nuvo zoals de Expanding Mousse en de Glacier Paste.

 

* Carla de Graaf

Ook het merk CraftEmotions mag niet ontbreken op ons leuke feestje, want inmiddels heeft CraftEmotions zoveel leuke producten uitgebracht. Wat dacht je onder o.a. van al die leuke stempels van Carla's Creaties? En de mooie stansmallen?
Wie kan dit beter dan Carla de Graaf? Zij heeft tijdens onze vorige demodag super mooie creaties laten zien, dus wij zijn heel blij dat zij ook op dit feestje weer aanwezig is om jullie te gaan inspireren.

 

* Marianne Perlot

Hebben jullie al gelezen dat Marianne Design dit jaar 25 jaar bestaat? Dat moet uiteraard gevierd worden en wij zijn super trots dat Marianne Perlot zelf naar onze winkel komt om een demonstratie te gaan geven.
Zij zal deze dag allerlei leuke creaties laten zien van de laatste nieuwe collecties. En uiteraard zal ze ook wat van haar prachtige populaire Cross Stitch kaarten aan jullie showen.

 

* Geertje Deelstra

Geertje Deelstra is bijna maandelijks in onze winkel aanwezig om de nieuwste Joy! Crafts & Noor! Design collectie aan jullie te laten zien. Zij mag dan toch zeker op dit feestje ook niet ontbreken? Geertje zal de laatste nieuwe collecties aan jullie laten zien. O.a. zal zij ook gaan werken met de nieuwste Vintage Denim collectie van Noor! Design.

 

* Hanny Röttjers (make & take)

Dutch Doobadoo mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze demodag. Hanny Röttjers wil jullie deze dag zelf iets laten maken met de leuke mask stencils van Dutch Doobadoo. Hoe kun je hier nou op een snelle & leuke manier mooie achtergronden mee maken? En hoe werkt dat nou precies in combinatie met de Dylusions Sprays?

Mocht je dat graag eens willen weten of zelfs willen proberen, schuif dan gezellig aan bij Hanny. Zij gaat namelijk een leuke make & take verzorgen waar je een mooie kleurrijke label gaat maken. De make & take duurt een half uur.

 

* Anja & Ina - Haken voor het goede doel

Zoals jullie wel weten hebben wij ook een volledige verdieping met de mooiste brei- en haakgarens. Dit willen wij op dit leuke feestje niet helemaal voorbij laten gaan en daarom zijn Anja & Ina aanwezig in onze winkel om jullie allerlei prachtige voorbeelden te maken. Anja & Ina zijn in Rijssen heel bekend door alle prachtige brei- en haakwerkjes die zij verkopen voor het goede doel. Zij haken heel veel kraamcadeautjes. Ben jij nou nog op zoek naar een uniek cadeautje? Ook deze dag is er de mogelijkheid om creaties te kopen en daarmee het goede doel te steunen.
Anja & Ina zullen tijdens de demodag meer vertellen over het goede doel.

 

Wij hopen dat wij op deze manier jullie een hele dosis inspiratie kunnen geven. Het is eigenlijk een kleine "beurs" geworden maar dan in onze eigen winkel. Deze dag zal er voldoende uitleg en informatie gegeven kunnen worden.

2 voordelen; je hoeft geen entree te betalen & het parkeren in Rijssen is gratis. Wat wil je nog meer?

Wil je tussen de middag even lekker rusten en ergens lunchen? Alles is op loopafstand. Wij zullen een aantal lunchrooms noemen die zeker aan te raden zijn:
* Brasserie de Passage
* Stadsboerderij
* Hema (naast de winkel)

Wie weet wil je na de lunch nog even een keer weer kijken omdat je zoveel informatie hebt gekregen dat je de helft alweer vergeten bent? Kom dan gezellig weer terug, je bent van harte welkom.


Wij willen nogmaals iedereen graag uitnodigen om op 5 oktober naar onze winkel te komen. 


Bereikbaarheid:

Onze winkel is heel makkelijk te vinden als u vanaf de A1 richting het centrum rijdt. Het centrum staat duidelijk aangegeven.
Komt u met openbaar vervoer? Onze winkel ligt op ca 10 min loopafstand vanaf het centrum.


Is het te ver om te komen rijden? Onze winkel bevind zich in een prachtige omgeving waar veel leuke dingen te bezichtigen zijn. Op loopafstand is het Stadshotel Rijssen een aanrader. Ook is het Bilderberghotel een prachtig hotel om te overnachten.