Mijn Winkelwagen - Totaal bedrag: € 0,-
lennie Flennerie - Groot

Samen met Pronty is Lennie Flennerie ontwikkeld, een collectie van perfect op elkaar afgestemde producten (gericht op stoffen) die onderling goed gecombineerd kunnen worden en nog belangrijker: samen met de klevende materialen kun je zonder lijm of naald en draad in een handomdraai iets leuks maken!
De collectie van Lennie Flennerie bestaat uit drie groepen:
Basics, Tools en Adds.

DeáBasicsázijn A4 vellen in drie verschillende materialen; Iron On, Stick On en Colour pad. Ze kleven aan beide zijden en ieder basismateriaal heeft zijn eigen voordeel. Iron On is ideaal voor het decoreren en maken van kleding, kussens en ander textiel omdat het wasbaar is. Met Stick On kun je lekker snel werken en het is ideaal voor kinderen, omdat een strijkijzer niet nodig is. Tot slot: Colour pad, een onwijs leuk materiaal dat multifunctioneel is. Het werkt snel, is dik (1,2 mm), stevig en heeft een mooie kleur. Erg leuk om in 3D te gebruiken!

DeáToolsázorgen ervoor dat Lennie Flennerie echt een totaal concept is. Tools bestaat uit mallen, bijvoorbeeld een sjabloon voor een doosje of figuur of een markeerstift (lost vanzelf op). Steeds worden nieuwe designs en gereedschappen toegevoegd. Tot slot bevat de collectie

Adds.á
Addsázijn toevoegingen aan de collectie. Exclusieve designs in stofjes, bandjes en motieven die op elkaar zijn afgestemd en ideaal om te combineren. De Adds zijn en blijven trendy en vernieuwend. Vier keer per jaar wordt een nieuwe collectie Tools en Adds ge´ntroduceerd, gebaseerd op modetrends.


Op het blog van www.lennie-flennerie.blogspot.com kunt u meer voorbeelden vinden.Lennie Flennerie - Adds - Fabric Graphic Twist 50x70 cm
Adds - (17)
Lennie Flennerie - Basic - Colour Pad A4 Stick on roze & oranje - 2 vel
Basic - (2)
Lennie Flennerie - Tools - Taggy Tags
Tools - (6)