Het Aqua Twin Color System.

* Dit bestaat uit 24 markers gevuld met een mooie intensieve gekleurde inkt, de Aqua Twin markers. Er zijn 12 onderling heel goed mengbare heldere kleuren en 12 verschillende grijstinten in warme en koude grijstinten. Deze kun je weer gebruiken om de heldere kleuren te veranderen in vintage kleuren. Verder in dit bericht heb ik de folder gefotografeerd, zodat je de kleuren kunt zien 
Er is ook een lege Aqua Twin marker te koop.
* Ook bij het systeem hoort een Blender Pro, hiermee kun je de intensieve kleur zonder verlies aan helderheid laten verlopen naar een heel lichte kleur. Waardoor je met een marker tig kleuren kunt maken.
Aqua Squeeze pennen: waterpenselen die je droog, gevuld met blendervloeistof of gevuld met water kunt gebruiken. Er zijn 3 maten verkrijgbaar. 
Aqua Ink Refill: te koop voor elke van de 24 kleuren en de Blender Pro. Hiermee vul je probleemloos je marker na. Maar misschien nog wel leuker, je maakt er je eigen kleuren markers mee. Meng de kleuren en vul er daarna een lege marker mee en je hebt je eigen unieke kleur. Deze kleur kun je ook in een Squeeze pen doen, op de zijkant drukken en de inkt gebruiken voor het maken van mooie achtergronden.
* Vervangingspunten, is er onverhoopt iets gebeurd met de punt dan kun je deze vervangen, er is ook nog een extra type punt beschikbaar